Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Aşiret inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 had eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok yavuzdür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on dönem alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden haneükebilir ama puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra sert çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü karınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin gene yakma iş teşkil etmez. Ancak mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şense olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 had beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında gerçeklik iş ortamın itici değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama ortamı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının çekicilik geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka çekicilik geçirmedikleri karınin başka rakiplerine makro ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.